lørdag 3. september 2011

Lørdag, loppis og lykke.

Hurra for helg og loppis igjen. Jeg blir som et lite barn på julaften hver gang jeg kommer inn i et rom fylt av gamle skatter. Finner jeg noe i dag, mon tro? Og joda, også på dagens loppemarked her på Kongsberg, fantes det skatter. Fant tre supre kjoler til meg selv og denne fantastiske Simo dukkevognen til lille snella. Den så litt sliten ut, men etter en god skrubb med Jif skurekrem i ettermiddag er den skinnende blank og bare venter på å få sydd dyne og pute av de fine retrostoffene jeg også fikk tak i. For en herlig dag!


Lille snella kosa seg i regnet, mens mamma skrubba vogn.I midten ser dere skjermen på vogna før og etter skrubb. Vogna ble så fin da den ble vaska! Nederst vises et utvalg av de fiiine stoffene jeg fikk tak i!3 kommentarer:

 1. herlig og billig hobby det der!! og sååå herlig når man kan kose seg med den. Og ikkje minst tenk hvor miljøvennlig det er med gjenbruk! :)Du e bære god Dina!

  SvarSlett
 2. så flotte stoffer du fant også! jeg så deg ikke, men jeg var ganske kjappt inn - kjappt ut. Ja det er alltid noe for alle, det er det som er så fint:)
  da blir det litt søm på deg også en ledig kveld da...

  SvarSlett
 3. Utrolig fine stoffer du har funnet, litt av et kupp.
  Og tuuusen takk for gode ord inne hos meg, sånt lokker frem smilet mitt :) Glad for å kunne inspirere noen litt, på samme måte som jeg finner så mye inspirasjon rundt omkring i bloggverdenen!

  Og jeg har hatt pusset ned og hatt et lag heftgrunn på før jeg spraylakket skuffene mine, kan kanskje være lurt på ting som allerede er lakkert for å være på den sikre siden?

  Klemklem og en toppers søndagskveld til deg!
  Signe

  SvarSlett

Gøy med tilbakemelding, det setter jeg stor pris på!